Toegangsprijzen

Bezoek en bezichtiging van het ketelhuis kan op twee manieren gebeuren n.l. als excursie (alleen voor groepen) en tijdens open dagen welke enkele malen per jaar gehouden worden.

Excursie

Dit is altijd mogelijk voor groepen op afspraak en bestaat uit een power-point-presentatie waarbij het e.e.a. verteld wordt over de stichting BMS en de historie van het ketelhuis met de stoommachine. Hierna volgt de bezichtiging van de machine welke dan ook in werking zal zijn. De duur bedraagt ca. 90 minuten.

Open dagen

Enkele keren per jaar houden wij open huis waarbij de deuren openen voor de individuele bezoekers. U kunt het complex dan bezichtigen waarbij op gezette tijden onze gidsen een uitleg geven over de machine en de historie waarbij we de machine ook laten draaien. De data voor deze dagen worden op onze website gepubliceerd en via de media bekend gemaakt.

U kunt een dagje Steyl met een bezoek aan ons ketelhuis uitstekend combineren met bezichtigingen van de Botanische Tuin, het Missiemuseum en de tuinen van het kloostercomplex. Verder is een bezoek aan de benedenkerk met het graf van de H. Arnoldus Janssen en de kapel van de roze zusters zeer aan te bevelen.

Toegangsprijzen

Excursies

€6,– per persoon.
Dit met een minimum van € 25,– .

Open dagen

Volwassenen € 3,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) gratis toegang.

Voor informatie of het boeken voor een excursie kunt u telefonisch contact opnemen met Charles Helmes, tel: 06-54230616